sreda, 10. april 2019

Nočitev v centru mesta že od 20 €

Koper je bogatejši za nov hostel v samem centru mesta le korak daleč od mestne plaže.

Hostel Villa Domus zaznamujejo mondena oprema, ugodna cena in odlična lokacija v neposredni bližini mestnega jedra, le nekaj minutah peš do slikovitega Titovega trga, mestne plaže, znamenitih koprskih vrat Muda in Pretorske palače. V neposredni bližini se nahajajo nakupovalna središča, gostinski obrati in kavarne, pralnica ter trgovine.

Hostel ponuja 69 nastanitvenih zmogljivosti v 34 garsonjerah. Počitek nudimo v lepo urejenih sobah s sodobno opremljeno mini kuhinjo, spalnico in kopalnico ter brezplačnim WiFi-jem. Za ugodje gostov skrbi 24-urna recepcija, ki nudi izposojo koles in dodatne aktivnosti za popestritev poletja na slovenski Obali.

Koper je idealen kraj za pričetek vaših počitniških dogodivščin, saj se nahaja na na razpotju med biseri mediteranskega morja; le streljaj od mondene Italije in ruralne Istre, na kateri se bohotijo prelepi vinogradi in oljčni nasadi.

Spremljajte ugodnosti in aktualne dogodke tudi na naši Facebook strani Villa Domus, številne popuste pa si lahko ogledate tukaj.