ponedeljek, 12. februar 2018

Villa Domus prejemnik nagrade Guest Review Award 2017

Villa Domus, študentski dom in hostel, ki deluje oktobra 2016, je za minulo turistično sezono prejemnik nagrade Guest Review Award 2017, ki jo podeljuje podjetje Booking.com, vodilno svetovno podjetje za rezervacijo nastanitev. Hostel Villa Domus je v svoji prvi turistični sezoni prejel povprečno oceno 9,1, s čimer je postal najbolje ocenjen koprski hostel ter ga hkrati uvršča med prvih deset najbolje ocenjenih nastanitev v Kopru.

Gostje, ki so bivali v določenem nastanitvenem objektu imajo na portalu booking.com možnost podati oceno o samem objektu in storitvah, ki so jih bili deležni v času nastanitve. Nagrada Guest Review Award je simbol odličnosti izkušenj gostov Hostla Villa Domus med več kot 800.000 nastanitvami na Booking.com-u. Je znak uspeha in zahvala vseh, ki so Hostel izbrali za svoje bivanje v času obiska Kopra in Slovenije.

Ker potovanju dajemo priložnost

Hostel Villa Domus zaznamujejo mondena oprema, ugodna cena in odlična lokacija v neposredni bližini mestnega jedra, le nekaj minutah peš do slikovitega Titovega trga, mestne plaže, znamenitih koprskih vrat Muda in Pretorske palače. V neposredni bližini se nahajajo nakupovalna središča, gostinski obrati in kavarne, pralnica ter trgovine.

Hostel ponuja 77 nastanitvenih zmogljivosti v 34 garsonjerah. Oddih nudimo v lepo urejenih sobah s sodobno opremljeno mini kuhinjo, spalnico in kopalnico ter brezplačnim WiFi-jem. Za ugodje gostov skrbi 24-urna recepcija, ki nudi izposojo koles in dodatne aktivnosti za popestritev poletja na slovenski obali.

Koper je idealen kraj za pričetek vaših počitniških dogodivščin, saj se nahaja na na razpotju med biseri mediteranskega morja; le streljaj od mondene Italije in ruralne Istre, na kateri se bohotijo prelepi vinogradi in oljčni nasadi.

Spremljajte ugodnosti in aktualne dogodke tudi na naši Facebook strani Hostel Villa Domus.